Policisti nadaljujejo z iskanjem oboroženega 29-letnega moškega

Policisti danes nadaljujejo z iskalno akcijo 29-letnika, ki je pogrešan od torka popoldne. Pogrešanega so oboroženega v torek opazili na območju Sneberij, obstaja pa nevarnost, da se bo samopoškodoval, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V akcijo so policisti tudi danes vključili policijski helikopter in policijskega pogajalca.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

LJUBLJANA > Nazadnje so pogrešanega v torkovih popoldanskih urah opazili občani na Sneberski cesti, od koder se je zatekel v gozdiček v smeri proti Savi. Območje so policisti zavarovali, na kraj pa je prišel policijski pogajalec in policisti Generalne policijske uprave. V iskanje osebe so vključili tudi policijski helikopter. Akcija ni obrodila sadov, so pa policisti vso noč ostali na območju, kamor naj bi se 29-letnik zatekel.

Iz ljubljanske policijske uprave so danes sporočili, da so z aktivnostmi ponovno začeli že v zgodnjih jutranjih urah. V iskalno akcijo so ponovno vključili policijski helikopter, večje število policistov iz različnih enot ter policiste Generalne policijske uprave.

29-letni moški je imel po zadnjih podatkih oblečeno belo majico s kratkimi rokavi in temnejše kratke hlače. Po glavi je obrit, visok pa približno 180 centimetrov.

Pri sebi naj bi imel orožje, po razpoložljivih informacijah policije pa je izkazal nevarnost, da se bo samopoškodoval. Glede na dejstvo, da je oborožen, policisti prav tako ne izključujejo možnosti nevarnosti za okolico.

Vsem, ki bi pogrešanega opazili, policisti sporočajo, naj o tem nemudoma obvestijo policijo na številko 113, najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo na anonimni telefon 080 1200.

STA


Najbolj brano