Policisti iščejo voznico, ki je trčila v avto in odpeljala

Danes ob 9.42 se je v Novi Gorici zgodila prometna nesreča s pobegom. Do nesreče je prišlo, ko je 55-letni voznik avtomobila znamke opel vozil po Ulici dr. Karla Lavriča iz smeri Cankarjeve ulice proti Ulici Gradnikove brigade. Pred krožnim križiščem je zmanjšal hitrost, takrat pa se je v zadnji del njegovega vozila zaradi prekratke varnostne razdalje zaletela za zdaj še neznana voznica avtomobila znamke renault, bele barve.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > Avtomobil 55-letnika je po trčenju odbilo naprej čez robnik, neznana voznica pa je po nesreči odpeljala naprej po Ulici Gradnikove brigade v smeri središča mesta, ne da bi mu nudila ustrezne podatke. V prometni nesreči je nastala materialna škoda na vozilih.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, novogoriški policisti pozivajo voznico avtomobila in morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije, da se zglasijo na tamkajšnji ali njim najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na intervencijsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano