Policija potrebuje pomoč očividcev

Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce včerajšnje prometne nesreče, ki se je zgodila na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo, naj jim v zvezi s tem posredujejo kakršne koli koristne informacije.

 Foto: STA
Foto: STA

AJDOVŠČINA > V prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj okrog 7. ure, je 33-letni voznik osebnega avtomobila utrpel telesne poškodbe. Ko je po hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo vozil v smeri proti Ljubljani, mu je iz nasprotne smeri pripeljalo neznano tovorno vozilo, s katerega je padel led.

Led je padel na pokrov motorja osebnega avtomobila 33-letnika in nato skozi vetrobransko steklo v notranjost vozila, pri čemer je voznik utrpel poškodbe obraza. Ajdovski reševalci so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, kako hude so njegove poškodbe za zdaj še ni znano. Policistom in reševalcem so včeraj na kraju pomoč nudili tudi gasilci GRC Ajdovščina.

Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica okoliščine prometne nesreče še preiskujejo in pozivajo morebitne priče oziroma vse, ki bi jim lahko lahko nudili koristne informacije, ter voznika tovornega vozila, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano