Pogrešano so našli mrtvo

Danes ob 9.42 so svojci obvestili policijo, da pogrešajo 38-letno sorodnico s Tolminskega. V iskanje pogrešane osebe so bili vključeni policisti PP Tolmin, gasilci PGD Tolmin in reševalci GRS Tolmin. Pri iskanju so pomagali tudi njeni sorodniki in prijatelji.

 Foto: STA
Foto: STA

TOLMIN > Policisti, reševalci in gasilci so pregledovali oba bregova reke Tolminke od sotočja proti Hudičevemu mostu nad Tolminskimi koriti v bližnji okolici Tolmina.

Pogrešano so danes ob 11.50 našli mrtvo v strugi reke na Ločah pri Tolminu, približno dva kilometra od Hudičevega mosta. Zdravnik je ob prihodu na kraj nesreče lahko samo potrdil njeno smrt in odredil sanitarno obdukcijo na inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. V nadaljnjem postopku je bilo potrjeno, da gre za pogrešano 38-letno žensko. O zadevi so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika in tožilstvo.

V zvezi z obravnavanim primerom so tolminski policisti tujo krivdo izključili in bodo glede omenjene zadeve s pisnim poročilom obvestili pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano