Po poročnem slavju se svata nista pojavila na zajtrku, našli so ju mrtva

Hrvaško Istro je včeraj pretresla novica o smrti dveh mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z območja Poreča. Bila sta sta na poroki, po kateri sta na kmečkem turizmu v okolici Višnjana skupaj z nekaterimi povabljenimi tudi prespala. Dopoldne so ju zaman čakali pri zajtrku.

Včeraj okoli 10. ure so istrski policisti prejeli obvestilo, da je v 
enem od apartmajev v Bačvi pri Višnjanu mrtev par. Foto: Vir: Glas Istre
Včeraj okoli 10. ure so istrski policisti prejeli obvestilo, da je v enem od apartmajev v Bačvi pri Višnjanu mrtev par. Foto: Vir: Glas Istre

VIŠNJAN > Ker ju ni bilo, je prijatelje začelo skrbeti. Eden od povabljenih ju je zato odšel iskat v apartma, kjer sta prenočila. Tam pa ju je našel mrtva. Policisti so z ogledom začeli zgodaj popoldne, tiskovna predstavnica istrske policijske uprave Nataša Vitasović je hrvaškim novinarjem pojasnila, da so trupla obeh mladih odpeljali v puljsko bolnišnico, kjer so opravili obdukcijo. Ta bo pokazala, zakaj sta 27-letni fant in 22-letno dekle umrla. Po obdukciji so pristojni sporočili, da na truplih ni sledov nasilja in da je potrebno izvesti dodatne preiskave na odvzetih bioloških vzorcih, da bi ugotovili vzrok smrti.

Po nekaterih okoliščinah v hrvaških medijih ugibajo, da bi bila za dvojno smrt lahko kriva zastrupitev s prepovedanimi drogami.

NR


Najbolj brano