Po obremenjenem koncu tedna gneča na cestah tudi danes

Po pestrem koncu tedna zaradi zastojev na slovenskih cestah se gneča nadaljuje tudi danes. Najbolj obremenjena je še vedno primorska avtocesta, kjer se pot podaljša za 20 minut, najdaljše čakalne dobe pa so na mejnih prehodih Gruškovje, Jelšane, Dragonja ter Sečovlje, je zapisano na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

LJUBLJANA > Na primorski avtocesti se zaradi del vije počasna kolona vozil med počivališčema Lom in Ravbarkomanda proti Kopru. Pot se voznikom podaljša za približno 20 minut. Zaradi okvare vozila med počivališčem Lom in Uncem proti Kopru pa je zaprt tudi počasni pas.

Zastoji so na gorenjski avtocesti med razcepom Koseze in predorom Šentvid proti Karavankam, obremenjena pa je tudi ljubljanska zahodna obvoznica med Kosezami in Brezovico proti Kopru.

Gost promet z zastoji je še na cestah Šmarje-Dragonja, Podlehnik-Gruškovje, Izola-Valeta in Lesce-Bled.

Med najbolj obremenjenimi mejnimi prehodi so Gruškovje, Obrežje, Jelšane, Dragonja in Sečovlje. Po zadnjih podatkih policije je čakalna doba za osebna vozila za vstop v državo na Gruškovju in Jelšanah 30 minut, na Dragonji in Sečovljah pa 20 minut. Na Obrežju tovorna vozila za vstop v državo čakajo eno uro.

STA


Najbolj brano