Po garaži vozili v nasprotno smer

Včeraj okoli 20.20 so policiste obvestili, da po garažni hiši v Izoli vozijo trije fantje v nasprotno smer. Policisti so na kraju naleteli na 19-letnika, 17-letnika in 18-letnika. Voznik iz Ljubljane ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, v avtu so našli tudi vlomilsko orodje. Policisti zadevo še preverjajo in zbirajo dodatne informacije.

Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V Izoli je včeraj nekdo iz kleti ukradel moško športno kolo kellys (specialka), bele barve. Z dejanjem je lastnika oškodoval za 1000 evrov.

Sredi Nove Gorice ukradli BMW

Ponoči je neznanec v središču Nove Gorice ukradel parkirani osebni avtomobil BMW 320 touring D, črne barve, letnik 2007, registrskih oznak GO ST-473. Vozilo je vredno približno 25 tisoč evrov.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica pozivajo vse, ki bi lahko Policiji posredovali koristne informacije z namenom razjasnitve vseh okoliščin navedenega kaznivega dejanja, da pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oziroma se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pa pokličejo na znano interventno številko Policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 12 00.

Iz torbice ni vzel ničesar

Včeraj zvečer je v enem od gostinskih lokalov v Novi Gorici državljan Italije izkoristil nepazljivost oškodovancev (tuji državljani) in iz stola vzel torbico. Torbico, iz katere ni ukraden ničesar, so našli novogoriški policisti v neposredni bližini parkirnega prostora in jo vrnili oškodovancema. Policisti bodo italijanskega državljana kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve tatvine.

Zgorela zabojnika za smeti

Včeraj zvečer sta v požaru v celoti zagorela zabojnika za smeti v naselju Vojščica. Požar so kasneje pogasili gasilci PGD Kostanjevica, okoliščine glede vzroka požara zabojnika pa še ugotavljajo. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali ustrezen ukrep.

Voznica med umikanjem motoristom zapeljala na kamen

Včeraj malo pred 11. uro je bila Policija obveščena o prometni nesreči v ovinku pod železniškim nadvozom pred naseljem Klavže. 23-letna voznica avtomobila je peljala po regionalni cesti iz smeri naselja Klavže proti Bači ob Modrej, kjer ji je v ozkem desnem ovinku v nasprotni smeri pripeljala skupina motoristov. Dva motorista sta sekala ovinek, zato je voznica avtomobila pri umikanju zapeljala desno in s prednjim kolesom trčila v kamen ter predrla pnevmatiko na vozilu. Ko bodo tolminski policisti izsledili povzročitelje prometne nesreče (voznike motornih koles), jim bodo zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

NR


Najbolj brano