Pirančan je trčil v zid

Včeraj ob 22.48 so policiste obvestili, da je na ovinku v Strunjanu voznik avtomobila trčil v zid. Policisti so na kraju ugotovili, da je 33-letni Pirančan vozil od Izole proti Valeti. Zaradi vožnje preblizu desnemu robu je v nepreglednem ovinku zapeljal na bankino in nato na betonski podporni zid, zaradi česar se je z vozilom prevrnil na bok nazaj na cesto, kjer je obstal.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,62 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu obdolžilni predlog. Promet je bil sproščen ob 0.37.

Vlamljali v hiše

V Križu pri Sežani je nekdo vlomil v hišo. Pregledal je notranjost in ukradel dve zlati verižici in nekaj koščkov zlata. Lastnik je oškodovan za 300 evrov.

Nekdo je vlomil tudi v hišo v Danah pri Sežani, pregledal vse prostore in odnesel zlate uhane in zlato kravatno iglo ter nekaj kovancev. Lastnik je oškodovan za 200 evrov.

Vozil z razbitim steklom

Ob 3.12 so bili policisti obveščeni, da je z bencinskega servisa Povir odpeljal golf, švicarske registrske številke, ki ima razbito prednje steklo. Policisti so ga ustavili na Ravbarkomandi. 43-letnemu državljanu Švice je odrejen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,74 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Pridržali so ga, sledi mu obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano