Pijani Postojnčan vozil v napačni smeri po avtocesti

Danes, nekaj minut po 1. uri so policisti prejeli več klicev voznikov, ki so jim sporočili, da po avtocesti od izvoza Nova Gorica proti Kopru v napačno smer vozi osebni avtomobil. Policisti so vozilo ustavili na Videžu. 57-letnemu Postojnčanu je alkotest pokazal 0,77 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi mu kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Koprski policisti obravnavajo sum tatvine traktorja znamke goldoni 3070, rdeče barve, registrska številka KPTK-29, letnik 2005. Ukraden je bil na območju Tribanske ceste, in sicer med 7. in 10. aprilom. Vreden je 10.000 evrov.

Zapeljal s ceste in trčil v drugi avtomobil

V petek ob 21.50 se je zgodila prometna nesreča na cesti Rižana-Hrastovlje. 29-letni voznik osebnega avtomobila, sicer državljan BiH, ki prebiva v Kopru, je peljal od Mostičja proti Rižani, kjer je zapeljal na drugo stran ceste in trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil, katerega je vozil 29-letni Hrvat. 29-letnega državljana BiH so zaradi poškodb odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer so ga tudi preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal 0,81 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Ugotovili so tudi, da nima vozniškega dovoljenja. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Nič mu ni bilo povšeči

V soboto je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo v Dekanih. Temeljito je pregledal vse prostore, vendar ni odnesel ničesar.

16-letnik z avtomobilom trčil v jašek za vodo

V noči iz petka na soboto so policisti prejeli obvestilo, da je v Fiesi sredi ceste razbit avto. Policisti so ugotovili, da je 16-letni Pirančan vozil od Fiese proti pokopališču in zaradi vožnje preblizu roba zapeljal na bankino, kjer je izgubil oblast nad vozilom in trčil v jašek za vodo, pri tem pa ga je obrnilo na desni bok. Sledi mu enotni obdolžilni predlog za vožnjo preblizu robu vozišča, neuporabo varnostnega pasu, vožnjo pod vplivom alkohola (0,32 mg/l) in vožnjo brez vozniškega dovoljenja.

34-letnica pregloboko pogledala v kozarec in trčila v semafor

V soboto zgodaj zjutraj se je v Kopru zgodila prometna nesreča. 34-letna voznica osebnega avtomobila s Črnega Kala je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčila v semafor na Prečni ulici. Alkotest je pokazal rezultat 0.73 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno so ji odvzeli vozniško dovoljenje in ji izrekli prepoved nadaljnje vožnje. Sledi ji enotni obdolžilni predlog.

81-letnici strgal torbico iz rok

V soboto zvečer je 81-letni Koprčanki, ki se je sprehajala po mestu, nekdo iz roke strgal torbico in zbežal. V torbici je imela denarnico, ključe od stanovanja in 150 evrov. Policisti storilca še iščejo.

Brez vozniškega dovoljenja in pijan na pot

V soboto zvečer je policiste poklical voznik in jim povedal, da mu je v koloni na avtocesti pred viaduktom voznik osebnega avtomobila podrsal njegovo vozilo in se zdaj ne želi pogovoriti z njim. Policisti so ustavili 42-letnega voznika z Dolnjih Ležeč, ki je napihal 0.79 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, nima pa niti vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

NR


Najbolj brano