Pijani Izolan je hotel sesti za volan avtobusa

Včeraj popoldne je voznik avtobusa v Izoli na pomoč poklical policiste. Eden od potnikov namreč ni hotel zapustiti avtobusa, ampak je vinjen hotel sesti za volan. Policisti so 25-letnega domačina odpeljali na hladno in mu izdali plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru.

Fotografija je simbolična. Foto: Mirjana Cerin
Fotografija je simbolična. Foto: Mirjana Cerin

PRIMORSKA >

Ukradel kovance iz mlekomata

V Kopru je nekdo vlomil v mlekomat in iz njega ukradel kovance.

Izginil žar

S kmetijskega zemljišča pri Dekanih je nekdo izpod kovinskega nadstreška ukradel prenosni žar, ki je vreden 450 evrov.

Kje je skuter?

Na Goriški ulici v Kopru je nekdo ukradel zaklenjeno kolo s pomožnim motorjem znamke piaggio, tip zip 25. Lastnik je imel v skuterju vse dokumente kolesa s pomožnim motorjem in potni list. Oškodovan je za 800 evrov.

Tat v izolskem hotelu

Neznanec je v soboto vlomil v tri sobe izolskega hotela. Ukradel je nekaj gotovine, ročno uro in mobilni telefon.

Romuni natočili gorivo in odbrzeli, ne da bi plačali

V soboto ponoči je policiste poklicala delavka z bencinskega servisa Fernetiči in povedala, da so trije vozniki avtomobilov s španskimi registrskimi tablicami natočili gorivo (za 52, 53 in 39 evrov) in odpeljali proti notranjosti države, ne da bi plačali. Ustavili so jih policisti na območju PU Ljubljana. Avtomobile so vozili trije državljani Romunije, katere so policisti pospremili do najbližjega bencinskega servisa, kjer so poravnali račun za gorivo. Romune so tudi kaznovali s plačilnimi nalogi.

Vlomilec na Markovcu

V Kopru je nekdo na Cesti na Markovec zvečer vlomil v stanovanje, ga temeljito prečesal in ukradel mobilni telefon znamke samsung, tip galaxy S4.

V drugem stanovanju na Cesti na Markovec je imel “več sreče”. Ukradel je mobilni telefon znamke samsung S5, črne barve, 2000 evrov in 1200 ameriških dolarjev.

Vlomilec tudi v Postojni

Ponoči je nekdo vlomil v bar v Postojni. Odnesel je 90 evrov blagajniškega minimuma in za 175 evrov različnih znamk cigaret.

16-letnica ostala brez dragega telefona

16-letnici iz Novega mesta je zmikavt v Ankaranu ukradel mobilni telefon znamke samsung galaxy A3, ki je vreden 600 evrov.

Izginila honda civic

V Slavini pri Postojni je včeraj nekdo ukradel osebni avtomobil znamke honda civic, reg. št. LJ EG-094, temno vijoličaste barve, letnik 1997. Lastnica je oškodovana za približno 400 evrov. V vozilu je bila še ženska torbica z denarnico z dokumenti, bančnimi karticami, digitalnim fotoaparatom znamke nikon in mobilnim telefonom znamke LG.

Vlomilec je temeljito prečesal hišo

Konec tedna je nekdo vlomil v hišo v Kopru in jo temeljito prečesal. Iz spalnice je ukradel vzidan sef, v katerem so imeli lastniki različne kreditne kartice, dokumente in nekaj denarja. Lastniki so oškodovani za 1500 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano