Pijana voznica trčila v brežino in drevo

Na cesti Bukovje-Belsko, pri križišču za Landol, se je včeraj malo pred 19. uro zgodila prometna nesreča zaradi nepravilne strani vožnje, v kateri je bila samoudeležena 56-letna voznica osebnega avtomobila iz Postojne. V križišču je zapeljala izven ceste ter trčila v brežino in drevo, nato pa jo je odbilo nazaj na cesto. Poškodovano so odpeljali v ljubljanski klinični center. Alkotest ji je pokazal 1,21 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so ji še strokovni pregled na alkohol.

Fotografija je simbolična. Foto: Pu Kranj
Fotografija je simbolična. Foto: Pu Kranj

PRIMORSKA > V Ankaranu je pes ugriznil domačinko v gleženj. Odpeljali so jo na pregled v zdravstveni dom. Za 63-letnega lastnika psa so policisti izvedli hitri postopek z odločbo po zakonu o zaščiti živali.

Moški policistom izročil tablete Helexa

Popoldan so imeli piranski policisti v postopku 32-letnega domačina, ki je izročil 15 tablet Helexa. Izvedli so hitri postopek z odločbo.

Pridržali pijanega voznika

Ob 22. uri so policisti na na Morovi ulici v Izoli ustavili osebni avto, ki ga je vozil 52-letni Italijan. Napihal je 0,91 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, odredili so mu pridržanje.

Pijan z avtom v vozilo, parkirano na pločniku

Malo po 23. uri je v Kopru povzročil prometno nesrečo 35-letni državljan BiH, ki je vozil osebni avto po Izletniški poti navzdol. Med vožnjo je izgubil oblast nad vozilom in trčil v parkiran osebni avto. Napihal je 0,73 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zaradi udarca v glavo pa so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu obdolžilni predlog, lastniku parkiranega vozila pa plačilni nalog, ker je vozilo parkiral na pločnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano