Pijana trčila v steber

V sredo zvečer je v Izoli pijana domačinka z avtom zadela steber javne razsvetljave, opoldne pa je voznica v Kopru izsilila prednost motoristu.

V Portorožu je starejši voznik na prehodu za pešce z avtom 
zbil 85-letno Avstrijko.
V Portorožu je starejši voznik na prehodu za pešce z avtom zbil 85-letno Avstrijko. 

PRIMORSKA > V sredo zvečer so policisti dobili obvestilo, da je neznani voznik v Izoli s terenskim vozilom trčil v steber javne razsvetljave. Policisti so pohiteli na kraj nesreče in ugotovili, da gre za 48-letno domačinko, ki je s terencem res trčila v drog. Preskusili so jo z alkotestom in ugotovili pravi vzrok za nesrečo. V organizmu je namreč imela kar 0,85 miligrama alkohola (1,77 promila). Čaka jo obdolžilni predlog in ponovno opravljanje vozniškega izpita.

V sredo nekaj minut po poldnevu je 53-letna Koprčanka na Dolinski cesti v Kopru z avtom izsilila prednost 43-letnemu vozniku motorja, ki je pripeljal iz Olma. Motorist je trčil v njen avto in padel, pri tem pa se laže poškodoval. Voznica si je prislužila kazen.

V ponedeljek zgodaj popoldne je 71-letni motorist iz Avstrije vozil po cesti od Bukovja proti Predjami in se očitno ustrašil hitrosti, s katero je vozil, nenadoma sunkovito zavrl in padel. Po desnem boku je drsel na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v avto, s katerim je nasproti pripeljala prav tako 71-letna voznica, sicer državljanka Nizozemske. Motorist se je v nesreči poškodoval, zato so ga postojnski reševalci oskrbeli in odpeljali v ljubljanski klinični center. Pozno popoldne pa je 80-letni voznik avtomobila v Portorožu na prehodu za pešce zbil 85-letno Avstrijko, ki je prečkala cesto. Odpeljali so jo v bolnišnico, od koder so kasneje obvestili policijo, da se je laže poškodovala.

Pri vasi Idrsko na Kobariškem je v ponedeljek ob dveh popoldne 64-letna voznica vozila po glavni cesti proti Tolminu in zapeljala v obcestni jarek. Voznico so kasneje oskrbeli v tolminskem zdravstvenem domu, od koder so jo napotili na pregled v šempetrsko bolnišnico.

V noči na ponedeljek pa je neznani voznik trčil v parkiran avto v središču Nove Gorice in na njem razbil leva vrata ter blatnik. Po dogodku je pogumno zbežal, ne da bi lastniku pustil svoje podatke. Če ga bodo policisti odkrili, ga bodo kaznovali. DC


Najbolj brano