Pijan za volanom

Včeraj, nekaj minut pred 22. uro, je 30-letni Portorožan vozil osebni avto z neprilagojeno hitrostjo. Pri izvozu s hitre ceste za Semedelo je izgubil oblast nad vozilom, se večkrat prevrnil in obstal na strehi na zelenici med izvozom in uvozom s hitre ceste - Semedela. K sreči je 30-letnik skupil le lažje poškodbe.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

PRIMORSKA > Preizkusili so ga še z alkotetsom, ki je pokazal 1.11 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Z rezultatom se ni strinjal, zato so policisti odredili še strokovni pregled.

Z avtomobilom oplazil peško

Včeraj popoldne so koprski policisti še prejeli obvestilo o prometni nesreči na Dolinski cesti v Kopru. 38-letni voznik osebnega avtomobila je na prehodu za pešce z vozilom oplazil 58-letno peško, ki je padla in se poškodovala. Odpeljali so jo v izolsko bolnišnico. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Pijan za volanom

Popoldne so policisti še prejeli obvestilo o vinjenem vozniku. Policisti so ga ustavili v Kopru. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,80 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnja, sledi mu enotni obdolžilni predlog.

66-letnici iztrgal torbico

Ob 18. uri je v Kopru neznan moški 66-letni domačinki na poti iz trgovine iztrgal iz roke manjšo žensko torbico, v kateri je imela nekaj gotovine, dokumente in ključe. 66-letnica je padla in se udarila.

NR


Najbolj brano