Pijan po gasu

Danes ponoči se je na hitri cesti Ajdovščina-Nova Gorica zgodila prometna nesreča, v kateri je osebno vozilo zapeljalo izven cestišča. Policisti so ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi neprilagojene hitrosti 57-letnega voznika avtomobila.

 Foto: Adriana Buzleta
Foto: Adriana Buzleta

NOVA GORICA > Ajdovski policisti so voznika preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal 0,77 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje, čaka pa ga tudi obdolžilni predlog.

Požar v Kolektorju

Včeraj popoldne so policisti prejeli obvestilo o požaru v prezračevalnem sistemu v idrijskem podjetju Kolektor. Delavci so urejali klimatsko instalacijo. Pri izvajanju del so se kasneje vnele filtrirne tekstilne vrečke in odsesalni prah v prezračevalnem sistemu. V požaru je nastalo za približno 5000 evrov škode. Požar so pogasili idrijski gasilci.

Natočil in odbrzel

Danes ponoči se je neznani voznik z osebnim vozilom znamke opel, črne barve, nekaj minut po polnoči, pripeljal na bencinski servis na hitri cesti v Šempasu. V vozilo je natočil za 69 evrov goriva ter se odpeljal s kraja, ne da bi poravnal računa za natočeno gorivo.

Zgorel čebelnjak

Včeraj popoldne je v Kromberku (pod Kekcem pri Novi Gorici) v celoti zgorel čebelnjak v velikosti 4X5 metrov. Požar je povzročil za približno 3000 evrov škode. Policisti iščejo storilca.

Denarnice ni bilo več v torbici

Včeraj je neznani storilec v eni izmed trgovin večjega novogoriškega trgovskega središča izkoristil nepazljivost ženske in ji iz torbice ukradel denarnico. Tat je izginil neznano kam.

Objestneža v Kromberku in Novi Gorici

Včeraj so novogoriški policisti v Kromberku imeli opravka z objestnežem. Ta se je lotil prečne letvice na naoknici balkonskih vrat ene izmed stanovanjskih hiš.

Danes ponoči je neznani storilec razbil steklo na eni od trgovin in s sprejem porisal pročelje omenjene trgovine. Ta nepridiprav je lastniku povzročil za približno 600 evrov škode.

NR


Najbolj brano