Pijača se je zataknila v avtomatu ...

Policisti so včeraj dopoldne na območju Nove Gorice obravnavali poškodovanje avtomata za napitke in prehrambene izdelke. Ugotovili so, da je moški na avtomatu izbral pijačo, ki pa se je v odprtini aparata zataknila. Pijačo je nato moški skušal na silo izvleči iz avtomata, pri čemer ga je premikal, dokler se ni prevrnil na tla.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Pri tem sta se poškodovali pločevina ohišja in ključavnica aparata, nastalo je za približno 400 evrov škode. Odgovorna oseba ene od gospodarskih družb je dala predlog za pregon kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti 38-letnega osumljenca kazensko ovadili.

Prometna nesreča nad Izolo

Včeraj popoldne je nad Izolo zaradi izsiljevanja prednosti v krožišču povzročila prometno nesrečo 49-letna voznica avtomobila, ki je trčila v 18-letno voznico kolesa z motorjem. Ta je padla, poškodovano so odpeljali v izolsko bolnico. Sledi ukrep glede na poškodbe.

Kolo je izginilo

Včeraj med 8.15 in 14.30 je nekdo v Rozmanovi ulici v Kopru ukradel kolo znamke ktm peak 27,5, oranžno-črne barve. Kolo je bilo zaklenjeno s pletenico, prevlečeno z gumo in s številčnico, ki je ostala prerezana na kraju. Lastnik je oškodovan za 580 evrov.

Vlomil v hišo

Včeraj popoldne so policiste obvestili o vlomu v eno od hiš v Šmihelu. Po sedanjih ugotovitvah je nepridiprav z neznanim predmetom vlomil skozi balkonska vrata objekta in pregledal notranjost. Kasneje je hišo zapustil, ne da bi karkoli odnesel. Novogoriški policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Na parkirišču poškodovali audi

Včeraj ob 19.52 je bila policija obveščena o poškodovanju avtomobila audi A4 (poškodovan je pokrov motorja in prednje maske vozila), ki ga je oškodovanec pred nekaj dnevi parkiral na parkirišču pod viaduktom na Vogrskem. Zaradi poškodbe vozila je nastalo za približno 500 evrov škode. Ajdovski policisti bodo zadevo zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Prekratka bočna razdalja pri prehitevanju

Danes ob 4.18 je bila policija obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila na hitri cesti na območju Šempasa (približno dva kilometra pred počivališčem Šempas v smeri Italije), kateri sta bila udeležena voznik avtomobila romunskih registrskih številk in voznik tovornega vozila. Prometno nesrečo je povzročil tuji voznik zaradi prekratke bočne razdalje pri prehitevanju voznika tovornega vozila. Z desnim vzvratnim ogledalom mu je razbil zadnjo levo luč. Policisti so tujemu vozniku izdali plačilni nalog.

Nima veljavnega vozniškega dovoljenja

Včeraj pozno zvečer so policisti v Ajdovščini ustavili 37-letnega voznika osebnega vozila in ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu vozilo zasegli. Zoper voznika so zaradi kršitev prometne zakonodaje dali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano