Peška se je poškodovala

V prometni nesreči v Ajdovščini, ki se je zgodila v četrtek okoli 17. 45, se je lažje poškodovala mladoletna peška, zaenkrat še neznani voznik avtomobila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, pa je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil ustrezne podatke.

 Foto: STA
Foto: STA

AJDOVŠČINA > Prometna nesreča se je zgodila v četrtek, okoli 17.45, v križišču Ulice Quiliano in Ceste 5. maja v Ajdovščini. Mladoletna peška je v bližini mostička (čez potok Lokavšček) šla čez prehod za pešce, pri tem pa jo je s prednjim desnim delom vozila oplazil voznik starejšega osebnega avtomobila znamke volkswagen passat, limuzina, sive barve, z registrskimi tablicami ajdovskega območja. V vozilu je bil sam. Voznik se je ustavil in peški opravičil, nato pa je odpeljal naprej v smeri Vilharjeve ulice.

Po sedanjih podatkih je voznik navedenega osebnega vozila star od 40 do 45 let, okroglega obraza, zelo kratko postriženih zelo temnih las, oblečen v jakno sivo črne barve. Da bi razjasnili vse okoliščine omenjene prometne nesreče, policisti pozivajo pobeglega voznika avtomobila ali morebitne priče, da pokličejo policiste Policijske postaje Ajdovščina (Goriška cesta 16,

5270 Ajdovščina, telefon: (05) 36 57 200, elektronski naslov: pp_ajdovscina.pung@policija.si) ali znano interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Spletno uredništvo


Najbolj brano