Pes ugriznil moškega

V torek zvečer so idrijski policisti prejeli obvestilo o ugrizu psa na območju Idrije. Pes je ugriznil moškega v desno stegno, zaradi česar je poiskal pomoč v idrijskem zdravstvenem domu. Policisti so ženski, ki je imela v času ugriza psa pod nadzorom, a ji vseeno ni uspelo preprečiti napada, izdali plačilni nalog.

Fotografija je simbolična. Foto: Maksimiljana Ipavec
Fotografija je simbolična. Foto: Maksimiljana Ipavec

PRIMORSKA > V Postojni je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore, vendar ni odnesel ničesar. Lastniki so kljub temu zaradi vloma oškodovani za 150 evrov.

Vozniško dovoljenje ji je poteklo

Sežanski policisti so 25-letni voznici osebnega avtomobila s Tolmina sinoči zasegli vozilo, ker ji je poteklo vozniško dovoljenje. Sledi ji obdolžilni predlog.

Izpred hotela ukradli kolesi

V Strunjanu je nekdo izpred hotela ukradel kolesi znamke scott, črno rdeče barve. Podjetje je oškodovano za 1200 evrov.

Flexer je izginil v noč

V Izoli je nekdo ponoči z dvorišča stanovanjske hiše ukradel kolo s pomožnim motorjem znamke tomos flexer 25, letnik 2011, vreden 600 evrov.

Izsilil prednost

Včeraj opoldne se je zgodila prometna nesreča na Vipavski cesti v Ajdovščini. Zakrivil jo je 72-letni voznik avtomobila zaradi neupoštevanja pravil prednosti. Vozil je iz smeri bencinskega servisa proti ajdovski obvoznici. Pri zavijanju v levo (v križišču) je izsilil prednost 37-letnemu vozniku avtomobila. Policisti so 72-letniku izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano