Osumljenci pred preiskovalnim sodnikom

Na celjsko sodišče so pripeljali več oseb, ki jih sumijo sodelovanja v mednarodni hudodelski združbi, ki naj bi se ukvarjala s tihotapljenjem prepovedanih drog po več evropskih državah.

Na celjsko sodišče so pripeljali  več oseb, ki jih sumijo 
sodelovanja v  mednarodni hudodelski združbi, ki naj bi se 
ukvarjala s tihotapljenjem prepovedanih drog po več evropskih državah. Foto: Gordana Possnig/Večer
Na celjsko sodišče so pripeljali več oseb, ki jih sumijo sodelovanja v mednarodni hudodelski združbi, ki naj bi se ukvarjala s tihotapljenjem prepovedanih drog po več evropskih državah. Foto: Gordana Possnig/Večer

CELJE > Posebna policijska enota je zaprla dostop do sodišča, preiskovalni sodnik pa naj bi po poročanju Pop TV zaslišal približno devet osumljencev.

Gre za nadaljevanje akcije, ki je včeraj potekala tudi na Primorskem. Koprski kriminalisti so včeraj zjutraj potrkali na vrata osumljenih v Izoli, Kopru in okolici, pa tudi v Ljubljani in menda na Štajerskem. Informacije o preiskavi organizirane kriminalitete so za zdaj še zelo skope. Na specializiranem tožilstvu so popoldne potrdili, da gre za preiskavo proti mednarodni hudodelski družbi, ki je prepovedane droge preprodajala po več evropskih državah.

Preberite še: Razbili naj bi še eno hudodelsko združbo

Spletno uredništvo


Najbolj brano