Ostal brez goriva in koles

Danes okoli poldneva so policiste obvestili o tatvini goriva iz traktorja v okolici naselja Vrtovče. Neznanec je iz rezervoarja ukradel približno 50 litrov goriva. Prav tako je tat iz vitla, ki je bil priključen na traktor, ukradel pomožna kolesa. S tem je lastnika oškodoval za približno tisoč evrov. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo ajdovski policisti v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem podali ustrezen ukrep.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Včeraj, malol pred 9. uro, so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom v Novi Gorici. Prometno nesrečo je povzročila voznica avtomobila, ki je trčila v drugo parkirano osebno vozilo in s kraja odpeljala, ne da bi oškodovancu nudila svoje podatke. Policisti so kasneje izsledili 54-letno voznico osebnega vozila, izdali ji bodo izdan plačilni nalog.

V nesreči so bila udeležena tri vozila

Danes ob 9.43 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Šempetra pri Gorici, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Omenjena kolona treh osebnih vozil je vozila iz smeri Rožne Doline proti Šempetru pri Gorici. Pred prehodom za pešce v Podmarku se je 72-letni voznik avtomobila ustavil, prav tako drugi, 58-letni voznik osebnega avtomobila, ki je peljal za njim. 62-letni voznik avtomobila, ki je vozil kot tretji, pa je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil vozilo pred seboj. Nastala je materialna škoda. Policisti so 62-letnemu povzročitelju prometne nesreče ravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

Izsilil prednost tovornemu vozilu

Včeraj ob 12.28 so policiste obvestili o prometni nesreči v Vrtojbi. Prometno nesrečo je povzročil 37-letni voznik avtomobila, ki se je vključeval na hitro cesto iz tamkajšnjega bencinskega servisa v smeri cestninske postaje Bazara. V tistem trenutku se je po voznem pasu iz smeri Vrtojbe pripeljal 43-letni voznik tovornega vozila, državljan Hrvaške, omenjeni 37-letni voznik avtomobila pa je hrvaškemu vozniku tovornega vozila izsilil prednost in s tem povzročil prometno nesrečo. Izdali so mu plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano