Oropali prodajalno na Erjavčevi ulici

V soboto zvečer se je zgodil oborožen rop ene od trgovin na Erjavčevi ulici v Novi Gorici. Neznani storilec je okoli 20. ure od uslužbenke, ki je po koncu službe hotela zapustiti prodajalno, zahteval gotovino in svojo zahtevo podkrepil z orožjem. Z ukradeno manjšo količino denarja je pobegnil neznano kam. V oboroženem ropu nobena od uslužbenk ni bila poškodovana. Policisti prosijo za pomoč vse, ki bi kar koli vedeli o ropu in roparju.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

NOVA GORICA > Neznani storilec je bil po dosedanjih ugotovitvah visok približno 180 centimetrov, srednje postave, na glavi je imel temnejšo kapo in oblečen je bil v temnejša oblačila.

Policija prosi vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede ropa imeli kakršnekoli koristne informacije o dogajanju v trgovini, da jih sporočijo policiji na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo policiste na telefon 05/30-34-400, pišejo na elektronski naslov pp_nova_gorica.pung@policija.si ali pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Novogoriški policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu začeli izvajati vse aktivnosti na kraju kaznivega dejanja in v širši okolici, da bi izsledili storilca. O ropu so obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policijska preiskava okoliščin kaznivega dejanja še vedno poteka, zato drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka ne morejo posredovati, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Spletno uredništvo


Najbolj brano