Oropala sta receptorja hotela

Ob 4.40 uri so policiste obvestili, da sta mlajša moška oropala receptorja enega od hotelov v Portorožu. Po neuradnih informacijah gre za hotel Marita, ki je sicer v Luciji. Odnesla sta manjšo vsoto denarja. Nihče ni bil poškodovan.

Zgodaj zjutraj so policiste obvestili, da sta mlajša moška 
oropala receptorja enega od hotelov v Portorožu. Po neuradnih informacijah gre za hotel Marita v Luciji. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Zgodaj zjutraj so policiste obvestili, da sta mlajša moška oropala receptorja enega od hotelov v Portorožu. Po neuradnih informacijah gre za hotel Marita v Luciji. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

PRIMORSKA > V petek ob 10. uri je 65-letna voznica avtomobila iz Lucije vozila iz smeri Lucije proti Sečovljam in na ravnem delu ceste iz neznanega vzroka zavila na nasprotni vozni pas, kjer je trčila v avtomobil 48-letne državljanke Italije. Povzročiteljica se je laže poškodovala. Zaradi prometne nesreče je bila cesta popolnoma zaprta do 11.06 ure, nato je promet do 11.35 ure potekal izmenično.

Z gradbišča ukradli orodje

Nekdo je z gradbišča v Portorožu ukradel gradbeno orodje, in sicer vibrirno iglo za beton z motorjem neznane znamke, krožno žago neznane znamke in udarno kladivo neznane znamke ter s tem podjetje oškodoval za 2000 evrov.

Ukradli računalnik in fotoaparat

V petek med 8.40 in 13.45 je neznani storilec v Portorožu stopil do okna, zaprtega z zunanje strani s polknom, ga odprl in skozi okno vstopil v stanovanje. Preiskal je predale in omare ter ukradel prenosni računalnik lenovo, digitalni fotoaparat olimpus in torbo za prenosni računalnik. Lastnika je oškodoval za 730 evrov.

Izginila zlatnina

V petek so med 10.30 in 12.15 vlomili v stanovanje v Kopru skozi pritlično okno, ki je bilo odprto na “ventus”. Storilec je pregledal vse prostore in ukradel zlatnino v vrednosti 3000 evrov.

Ukradli zlatnino in denar

V petek med 12. in 16. uro so skozi vhodna vrata vlomili v stanovanje v Izoli. Ukradli so zlatnino in gotovino v skupni vrednosti 2500 evrov.

Iz tovornjaka ukradli telefona, navigacijsko napravo in denar

Med 16. in 16.10 so iz odklenjene kabine tovornjaka pred trgovskim centrom v Kopru ukradli nahrbtnik s telefonom znamke samsung X-Cover, telefon znamke samsung galaxy 5, polnilec za GSM aparat, navigacijsko napravo znamke garmin, osebnimi dokumenti ter 90 evrov.

Iz avta izginile denarnice in telefon

V petek med 13.30 in 18. so na Debelem Rtiču vlomili v osebni avtomobil. Ukradli so tri denarnice z dokumenti ter mobilni telefon samsung galaxy S3 bele barve. Trije lastniki so skupno oškodovani za 1000 evrov.

Po prevračanju obstal na bencinskem servisu

V soboto ob 5.45 je 26-letni voznik osebnega avtomobila v Kopru zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal s ceste, se z vozilom prevrnil in obstal na bencinskem servisu ob hitri cesti. V vozilu so bili še trije potniki, nihče ni bil poškodovan. Vozniku je alkotest pokazal 0,19 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Ukradli kolo z motorjem

V Kopru so ukradli kolo z motorjem piaggio typhoon, črne barve, registrskih številk KP P4-428.

Iz apartmaja ukradli računalnik in denar

Iz apartmaja v Portorožu so državljanu Rusije ukradli prenosni računalnik in 570 evrov.

Zapeljal v jarek in se prevrnil

V nedeljo ob 5.05 so policiste obvestili o prometni nesreči na avtocesti med Razdrtim in Senožečami. 27-letni voznik avtomobila je vozil preblizu desnemu delu vozišča, zaradi česar je zapeljal v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik se je hudo poškodoval.

Izginilo je kolo z motorjem

V Kopru so ukradli kolo z motorjem znamke yiying, tip yy50qt-6, z registrsko tablico KP GJ-21.

Ukradli cestno kolo

V Dekanih so ukradli cestno kolo znamke fondriest, tip ER20, črne barve z rdečimi pedali in pnevmatikami ter belim napisom ob straneh okvirja, vredno 1700 evrov.

Tovornjak v ovinku zapeljal na nasprotni pas in trčil v avto

V nedeljo ob 17.45 sta na cesti Gregoriči–Dekani trčila tovorno vozilo in osebni avtomobil. 39-letni voznik tovornjaka je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v avtomobil, v katerem je bilo pet oseb. Ena oseba se je poškodovala.

Pijan vozil kolo s pomožnim motorjem in padel

V nedeljo ob 18. uri je je 58-letni domačin vozil kolo s pomožnim motorjem iz Bertokov proti Dekanom in pri tem s prednjim kolesom oplazil cestno oviro ter padel. Laže se je poškodoval, alkotest je pokazal, da je vozil pijan (0,50 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka).

Iz odprtega avtomobila ukradli torbico z dokumenti in 300 evri

Neznani storilci so izkoristili nepazljivost državljanov Bolgarije, ki sta v nedeljo ob 19.30 na počivališču bencinskega servisa na območju Sežane preverjala tekočine motorja vozila. Iz odprtega vozila so jima ukradli torbico z dokumenti in 300 evri.

Spletno uredništvo


Najbolj brano