Opraskal avto in želel zbežati, a ga je lastnik podrl

Ob 0.12 je policiste poklicala Izolanka in povedala, da je nekdo na Piranski ulici z mopedom popraskal osebni avto. Policisti so na kraju ugotovili, da je 26-letni Izolan s kolesom z motorjem sim tip orbit zapeljal v Piransko ulico, pri tem pa s krmilom podrsal ogledalo na parkiranem osebnem avtomobilu. To je videla žena lastnika in obvestila moža, ki je prišel na kraj in se sprl s povzročiteljem prometne nesreče.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Povzročitelj prometne nesreče je želel pobegniti s kraja, a ga je lastnik avtomobila prijel in podrl, zato si je mopedist poškodoval glavo (ureznina). Ko so prišli reševalci, se je upiral, nato so ga odpeljali v izolsko bolnico. Zoper povzročitelja sledi plačilni nalog za povzročitev prometne nesreče in za vožnjo pod vplivom alkohola - alkotest mu je pokazal 1,12 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Lastniku osebnega avtomobila pa sledi plačilni nalog.

Vpričo otroka napadel nekdanjo partnerko

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Nasilni nekdanji partner je žensko najprej žalil in ji grozil, nato pa jo je v Kopru tudi fizično napadel in jo laže poškodoval, in sicer v prisotnosti otroka. Policisti ga bodo kazensko ovadili.

Ukradli jelke

V vasi pri Postojni je nekdo ukradel za približno 12 kubičnih metrov jelk. Lastnica je s tem oškodovana za 1000 evrov.

Mladoletnik vozil brez izpita

Policista sta včeraj popoldan v Piranu ustavila 15-letnega domačina, voznika mopeda sym. Ugotovila sta, da mladoletnik nima vozniškega dovoljenja. Zasegla sta mu vozilo, sledi mu obdolžilni predlog.

Vozil pijan

Ob 23.51 so policisti v Sežani kontrolirali 66-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ilirske Bistrice, ki je kazal očitne znake vinjenosti. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,12 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu pridržanje, sledi mu obdolžilni predlog.

Vlomili v bencinski servis

Ob 0.39 se je sprožil alarm na bencinskem servisu v Ankaranu. Policisti so ugotovili, da so storilci vlomili v bencinski servis, od koder so odnesli večjo količino cigaret. Natančna škoda bo znana po opravljeni inventuri. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vlomilec odnesel blagajno z izkupičkom

Ponoči je nekdo vlomil v zabojnik v Izoli, tam pa v dva avtomata za pijačo. Odnesel je blagajno z izkupičkom in artikle. Podjetje je oškodovano za 800 evrov.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

Policisti so na Uncu ustavili 51-letnega voznika, za katerega so ugotovili, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Sledi mu obdložilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano