Okradli so ga na travniku

V vasi pri Sežani so neznanci okradli domačina. S pretvezo, da zbirajo staro železo, jih je odpeljal na travnik, kjer jim je pokazal stari mešalec. Nato so odšli. Šele zatem je opazil, da so mu iz denarnice ukradli 100 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

Kradli kolesa

Včeraj popoldne so policiste obvestili, da je v Postojni nekdo iz kletnih prostorov stanovanjskega bloka ukradel gorsko kolo mtb, znamke cube fritzz pro 2012, vredno 2000 evrov.

V Kopru je nekdo izpred stanovanja na Partizanski ulici ukradel žensko kolo rdeče barve, s košarico na krmilu. Lastnica je oškodovana za 100 evrov.

Vozil brez vozniškega izpita

Včeraj dopoldne so policisti na Šmarski cesti ustavili 36-letnega voznika avtomobila, ki nima vozniškega izpita. Sledi mu obdolžilni predlog.

Kradla v trgovini

Včeraj popoldne so v postojnski trgovini prijeli žensko iz okolice Idrije, ki je kradla artikle. Na blagajni je nekatere izdelke plačala, drugih pa ne. Ustavil jo je varnostnik, ki je ugotovil, da je imela v torbici izdelke v rednosti 37,54 evrov. Sledi ji kazenska ovadba.

Napihal je

Pred polnočjo so policisti v Portorožu ustavili 28-letnega Litijčana, ki ima veljaven ukrep odvzem vozniškega dovoljenja. Alkotest mu je pokazal 0,93 miligrama alkohola na liter izdihaneg zraka. Sledi mu obdolžilni predlog.


Najbolj brano