Okradel jo je pred vrati doma

Včeraj ob 12.26 je policiste poklicala Pirančanka in povedala, da ji je mlajši moški, potem ko se je z nakupovalno vrečko vrnila domov, pred vrati ukradel denarnico iz vrečke. Iz denarnice je pobral denar, ostalo pa odvrgel. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V Portorožu je včeraj nekdo vlomil v trgovino in odnesel nekaj oblačil. Lastnik je oškodovan za 600 evrov.

Tovornjak se je zaletel v ograjo

Danes ob 7.40 se je na hitri cesti na viaduktu Vogrsko v občini Šempeter-Vrtojba v ograjo zaletelo tovorno vozilo. Posredovali so poklicni gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, ki so zavarovali cestišče ter nudili pomoč dežurni ekipi DARS-a. Poškodovanih ni bilo.

Delavec se je poškodoval

Ob 10.36 se je poškodoval delavec pri padcu z delovnega odra na Morovi ulici v Izoli. Posredovali so poklicni gasilci JZ GB Koper in ponesrečenega s pomočjo vrvne tehnike spustili iz prvega nadstropja do reševalcev, ki so ga prepeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

Popoldan so imeli policisti na hitri cesti pri Kopru v postopku 35-letnega voznika s Pobegov, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli in sledi mu obdolžilni predlog.

Kradel iz odklenjenega stanovanja

Neznanec je v Kopru vstopil v odklenjeno stanovanje. S hodnika je vzel žensko torbico, v kateri je imela lastnica osebne dokumente, nekaj gotovine, bančne kartice, sončna očala, ključe in drugo. Oškodovana je za 500 evrov.

NR


Najbolj brano