Ogenj zajel garažo in del hiše

Policijo so nekaj pred 14. uro obvestili o požaru in eksploziji v garaži stanovanjske hiše ob Hruševski cesti v Ljubljani. Gasilci so požar že pogasili, kraj pa so zavarovali policisti.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

LJUBLJANA > V požaru je ena oseba utrpela opekline in so jo z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Trenutno gasilci še vedno sanirajo kraj požara, ko bodo vzpostavljeni pogoji za varen ogled, pa bodo policisti pričeli z ogledom kraja. Po prvih ugotovitvah je v celoti pogorela garaža in del stanovanjske hiše, so še zapisali na policiji.

Ob 15.45 so v Famljah v občini Divača gorele bale sena. Požar so pogasili gasilci ZGRS Sežana ter PGD Divača in Senožeče.

Po poročanju Centra za obveščanje je bil vzrok požara eksplozija plinske jeklenke. Pri tem je ogenj takoj zajel pred garažo parkiran osebni avtomobil, pročelje hiše in ostrešje. Gasilci so del strehe razkrili in začasno prekrili s ponjavami, avtomobil pa je skoraj povsem uničen. Nastala je velika škoda.

STA


Najbolj brano