Oborožen rop banke na Mostu na Soči

Včeraj ob 16.20 je bila policija obveščena o oboroženem ropu bančne poslovalnice na Mostu na Soči. Neznani zamaskirani storilec je v banki od uslužbenke zahteval denar in svojo zahtevo podkrepil s strelnim orožjem. Z ukradenim denarjem je nato pobegnil. V ropu ni bil nihče poškodovan.

 Foto: STA
Foto: STA

MOST NA SOČI > Novogoriški policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu začeli preiskovati kraj kaznivega dejanja in širšo okolico, da bi izsledili storilca. Okoliščine oboroženega ropa kriminalisti še vedno intenzivno preiskujejo, glede ropa pa so policisti obvestili preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici.

Neznani storilec je bil po sedanjih ugotovitvah zamaskiran in je visok približno 180 centimetrov, čokate postave, nosil je temnejšo jakno.

V zvezi s preiskavo oboroženega ropa novogoriški kriminalisti in policisti prosijo morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policiji na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano