• Foto: Sta

Objestnež v Dekanih

sreda, 11. januar 2017, 11:48

V Dekanih je nekdo včeraj prebrskal in uničeval različne predmete in dokumente v treh vozilih. Vse tri avtomobile so lastniki pustili odklenjene. V enem je raztrgal vozniško dovoljenje, v drugem s cigareto ožgal sedeže in polomil kartice, v tretjem pa raztrgal potno listino, premetal notranjost vozila in polomil nekaj cedejev.

PRIMORSKA > Nekdo je vlomil v trgovino na Tržaški cesti v Postojni. Iz poslovnega objekta je ukradel nekaj gotovine iz predala, lastnika pa oškodoval za 550 evrov.

Dopoldne so policisti v Sečovljah ustavili osebni avtomobil. 50-letni voznik je vozil v času ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 20. uri so policisti pri Kolombanu ustavili 26-letnega državljana Italije. V postopku so ugotovili, da ima pri sebi vrečko z neznano prašnato snovjo bele barve, policistom pa je izročil še nekaj tablet. Vse so mu zasegli, preliminarni test pa je pokazal, da je imel pri sebi 4,58 g kokaina, v tabletah xanax prepovedano drogo alprazolam, v tabletah zolpidem pa istoimensko prepovedano drogo zolpidem. Izdali so mu plačilni nalog v višini 208 evrov.

Spletno uredništvo


Povej naprej: