Objestnež na delu?

V Novi Gorici je lastnik v sredo opazil, da mu je nekdo na njegovem avtu BMW razbil vetrobransko steklo in pokrov motorja, enak prizor pa je v torek uzrla tudi lastnica parkiranega renault kangooja.

 Foto: Gpu
Foto: Gpu

NOVA GORICA > Lastnik razbitega BMW-ja je policiste poklical v sredo dopoldne in jim potožil, da se je nekdo znesel nad njegovim neregistriranim avtom. Neznani objestnež je z neznanim predmetom udaril po vetrobranskem steklu in ga razbil, nato pa še po pokrovu motorja. Lastnik avta policistom ni predlagal pregon dejanja, zato bodo ti o dogodku le napisali poročilo tožilstvu in se z njim ne bodo več ukvarjali.

O poškodovanju parkiranega avta so policiste v sredo obvestili tudi v Idriji. Na parkirišču ob pokopališču je neznani voznik z avtom zadel v drugi avto. Policisti so ugotovili, da je dejanje zagrešila starejša voznica, potrkali na njena vrata in ji izrekli kazen.

Skoraj enak prizor kot lastnik BMW-ja je v torek zgodaj popoldne zagledala tudi lastnica renault kangooja, ki je svoje vozilo parkirala v Kidričevi ulici v Novi Gorici. Tudi na kangooju je neznanec razbil prednje steklo in pokrov motorja ter odlomil brisalec. Z dejanjem je povzročil za 500 evrov škode, ker lastnica vztraja pri pregonu, pa bodo policisti storilca skušali najti.

DC


Najbolj brano