Oba voznika trdita, da sta zapeljala skozi zeleno

Policisti prosijo vse, ki so videli včerajšnjo prometno nesrečo v goriškem semaforiziranem križišču v Sežani, da jim pomagajo pri razjasnitvi okoliščin nesreče. Oba vpletena voznika namreč trdita, da sta zapeljala skozi zeleno luč.

 Foto: STA
Foto: STA

SEŽANA > Prometna nesreča se je zgodila včeraj (četrtek) ob 14.15. Udeleženi sta bili dve vozili, in sicer avtomobil volvo XC60, koprskih registrskih številk, bele barve, in avtomobil seat ibiza, ljubljanskih registrskih številk, prav tako bele barve.

Voznik volva je pripeljal v križišče po Partizanski cesti iz Sežane in prečkal križišče proti naselju Dane pri Sežani. V trenutku prečkanja se je z njegove desne strani (iz Divače) vključila voznica seata ibize.

V križišču sta trčila. Oba voznika zatrjujeta, da sta v križišče zapeljala ob zeleni luči. Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil policisti niso mogli nesporno ugotoviti, kateri od voznikov je povzročil nesrečo.

Prosijo vse, ki so nesrečo videli, da se zglasijo na Policijski postaji Sežana oziroma pokličejo na telefonsko številko policije 113 in jim pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano