Neznanci z belim kombijem zamotili in okradli moškega

Včeraj popoldne so policiste obvestili o tatvini denarja v vasi Zakojca. Z belim kombijem so se v vas Zakojca pripeljali trije neznani moški. Dva sta bila stara približno 50 let, manjša in čokate postave, tretji je bil star okoli 25 let. Starejša moška sta pristopila do oškodovanca in mu postavljala različna vprašanja ter ga zamotila, medtem pa je mlajši moški vstopil v hišo in iz denarnice oškodovanca vzel denar.

Včeraj popoldne so policiste obvestili o tatvini denarja v vasi  
Zakojca.  Foto: Wikipedia
Včeraj popoldne so policiste obvestili o tatvini denarja v vasi Zakojca.  Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Zatem so se neznanci odpeljali v smeri naselja Bukovo. Idrijski policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča s pobegom

Včeraj ob 18.21 so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na bencinskem servisu v Vrtojbi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik osebnega avtomobila znamke range rover, italijanskih registrskih številk, na omenjenem bencinskem z vozilom zapeljal vzvratno in trčil v plinsko črpalko ter jo poškodoval. Zaenkrat še neznani voznik je nato vstopil v prostore bencinskega servisa, nato pa izkoristil gnečo in odšel ven ter se z vozilom odpeljal neznano kam. Ko bodo omenjenega voznika izsledili, mu bodo policisti zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Vlomili v trgovino

Danes ponoči so policiste obvestili o vlomu v eno od trgovin v naselju Neblo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v prostore omenjene trgovine in ukradel nekaj izdelkov. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Hiša preiskava zaradi konoplje

Včeraj dopoldne so novogoriški kriminalisti v enem od naselij v Občini Miren-Kostanjevica pri 41-letni ženski opravili hišno preiskavo na podlagi odredbe okrajnega sodišča zaradi suma storitve prekrška po določilih zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami. V okviru hišne preiskave so kriminalisti našli in zasegli sedem sadik konoplje in delce posušene zelene rastline, za katere policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo. Policisti so zasežene rastline poslali v nadaljnjo analizo. Če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper omenjeno žensko uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določb Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Spletno uredništvo


Najbolj brano