Neznanca sta v Izoli skupini fantov pobrala denar in dokumente

V soboto ob 0.27 so policiste obvestili o roparski tatvini v Izoli. Dva neznanca sta se pripeljala z avtomobilom mimo skupine šestih fantov, ustavila in od njih na silo zahtevala denar. Enega sta tudi udarila. Pobrala sta jim nekaj denarja in dokumente. Policisti intenzivno zbirajo obvestila o neznancih, katerima sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

Vlomili v hišo v Ankaranu

V petek je v Ankaranu nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Premetal je celo hišo in ukradel zlatnino. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

V trgovini kradel parfume

V eni od koprskih trgovin so v petek prijeli 61-letnega državljana Hrvaške, ki je ukradel več parfumov, vrednih 250 evrov. Moški se je s silo upiral varnostnikom, zato so mu izdali plačilni nalog po zakonu o zasebnem varovanju. Sledi mu tudi kazenska ovadba.

Nasilje v družini

Postojnski policisti so v petek obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je več let izvajal nasilje, so izrekli prepoved približevanja in ga kazensko ovadili.

Moški pretepel partnerko

Koprski policisti so v soboto obravnavali nasilje. Moški je pretepel partnerko, zato so mu policisti izrekli prepoved približevanja ter zanj spisali kazensko ovadbo.

Iz hiše pri Sežani odnesli zlatnino

Pri Sežani je v soboto nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Lastnikom so odnesli zlatnino, oškodovani so za 2000 evrov.

S pašnika ukradel konja

V Knežaku je neznanec v soboto s pašnika ukradel konja. Gre za belo-rjavega konja pasme shetlanstki poni, vreden je 400 evrov. Lastnik je podal predlog za pregon.

Iz barake izginila žaga in grozdje

V Luciji so v soboto iz odprte barake na njivi ukradli motorno žago husquarna 134 in zaboj grozdja. Lastnik je oškodovan za sto evrov.

Voznik mopeda se je huje poškodoval

V soboto popoldne so policiste obvestili o prometni nesreči na Ankaranski cesti v Kopru. Povzročil jo je 15-letni voznik mopeda iz Ankarana, ki je na kolesarski stezi zapeljal na nasprotni pas, kjer je trčil v drugega voznika mopeda. Pri tem se je Ankrančan poškodoval. Odpeljali so ga v izolsko bolnišnico, od koder so sporočili, da se je huje poškodoval. Sledi poročilo na okrožno državno tožilstvo.

V Ankaranu ukradli mobilne telefone, računalnike in nakit

V Ankaranu so v soboto vlomili v stanovanje, kjer so pregledali in premetali vse prostore. Lastnikom so odnesli mobilne telefone, prenosne računalnike, nakit iz belega in rumenega zlata ter druge predmete.

Voznica odpeljala s kraja nesreče

V soboto ob 22.20 so policiste obvestili, da je v Kopru pri trgovskem centru neznana voznica sivega avtomobila na prehodu za pešce oplazila po roki 13-letnico iz Kopra, nato pa nadaljevala z vožnjo, ne da bi se ustavila. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili voznico.

Napihal je

V nedeljo ob 12.49 so policisti na Kolodvorski v Postojni ustavili voznika avtomobila iz Rakeka, ki so mu so odredili alkotest. Naprava je pokazala 0,82 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Odredili so mu pridržanje, odvzeli vozniško dovoljenje in zanj napisali obdolžilni predlog.

Nasilje v družini

Koprski policisti so v nedeljo v eni od vasi obravnavali nasilje v družini. Nasilnemu moškemu so odredili pridržanje in prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Spletno uredništvo


Najbolj brano