Nesreči ali samomora?

V torek zvečer so železniški delavci na tirih pod Dekani našli truplo moškega. Policisti so ugotovili, da gre za 33-letnega Izolana. Včeraj dopoldne pa so v udornici Risnik, ob cesti iz Divače proti Lokvi, našil truplo, ki naj bi ustrezalo opisu pogrešanega 66-letnega Divačana.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

DEKANI, DIVAČA > V torek ob pol osmih zvečer so policiste poklicali iz Slovenskih železnic in jim sporočili, da je njihov delavec na železniški progi med Dekani in Miši našel moško truplo. Tik pod betonarno naj bi čez njega menda zapeljal potniški vlak, ki je vozil od Kopra proti Kozini.

Na kraj so odhiteli reševalci, policisti in gasilci koprske brigade, ki so razsvetlili kraj nesreče. Kot so ugotovili policisti, je poškodbam na kraju podlegel 33-letni Izolan. Glede na bližino ceste in železniške proge ter nekatere druge okoliščine naj bi po neuradnih podatkih šlo za samomor.

Dogodek z enakim tragičnim koncem naj bi se zgodil tudi v udornici Risnik pri Divači. V torek nekaj minut po enajsti uri zvečer je domačin iz Divače policiji sporočil, da pogrešajo 66-letnega sokrajana. Ta naj bi živel sam, sosedje pa naj bi opazili, da ga že nekaj časa ni domov.

Sprožili so iskalno akcijo, ki se je včeraj opoldne končala z najdbo trupla. To je ležalo na dnu udornice Risnik pri Divači, tik ob cesti proti Lokvi. Policija včeraj še ni potrdila identitete pokojnega moškega, po neuradnih informacijah pa okoliščine kažejo, da gre prav za 66-letnega Divačana. DC


Najbolj brano