Nesreča s traktorjem

Včeraj ob 10.09 je bila policija obveščena o nesreči s traktorjem izven naselja Goče, v katerem se je 65-letni občan huje poškodoval. Policisti so na kraju ugotovili, da je 65-letni moški s traktorjem škropil v vinogradu.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Ko je traktor stal, ga je zaradi težav z vžigom skušal spraviti v pogon. Pri tem je omenjeni moški z eno nogo stal na traktorju, z drugo pa na tleh. Ko je traktor vžgal, se je začel premikati in moškega vlekel za seboj. Pri tem si je zlomil ramo. Kasneje so mu zdravniško pomoč na kraju nudili reševalci NMP ZD Ajdovščina, prav tako so v zvezi z omenjenim dogodkom posredovali tudi gasilci GRC Ajdovščina. Poškodovanca so kasneje reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti so tujo krivdo izključili in bodo v zvezi z nesrečo podali poročilo Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Našli ukradeno vozilo

Nekaj čez polnoč so policisti na počivališču Studenec v smeri Postojna odkrili ukradeno parkirano vozilo opel, tip combo 1.6 cdti, reg.št. ET 208 FR. Vozilo je bilo parkirano med tovornimi vozili in odklenjeno. Po preverjanju v evidencah so ugotovili, da je ukradeno, razpisali pa ukrep zasega. Sledi zbiranje obvestil.

Motoristka se je poškodovala

Včeraj ob 15.55 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju naselja Bukovo, v kateri se je voznica motornega kolesa poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da je 62-letna motoristka, državljanka Avstrije, vozila motorno kolo po lokalni cesti Reka-Bukovo. V kraju Bukovo je v križišču lokalne ceste z odcepom za kamnolom zapeljala ob desnem robu na pesek in pri tem zavirala. Motoristko je nato z motornim kolesom BMW R1200 spodneslo in pri tem je padla ter po 15 metrih obstala na vozišču. V prometni nesreči se je poškodovala; sumijo, da si je zlomila ključnico.Na kraju so kasneje poškodovani motoristki reševalci NMP ZD Idrija nudili zdravniško pomoč in jo nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Idrijskim policistom in reševalcem so pomoč na kraju nudili tudi gasilci PGD Idrija.

Trčil v klopco

Danes ponoči je bila policija obveščena o prometni nesreči s pobegom v Novi Gorici, kjer je 43-letni voznik osebnega vozila trčil v klopco in zatem odpeljal s kraja. Prometni policisti so pobeglega voznika osebnega avtomobila zatem izsledili v Rožni Dolini in mu odredili strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. V nadaljevanju postopka se je omenjeni moški neprimerno vedel do policistov in jim grozil, zato bdo zoper njega podali kazensko ovadbo. Prav tako bodo policisti zoper voznika ustrezno ukrepali zaradi povzročitve prometne nesreče in drugih kršitev cestnoprometnih predpisov.

Ukradli sončni panel

Danes dopoldne so bili policisti obveščeni o tatvini sončnega panela za polnjenje akumulatorja na postaji za zbiranje podatkov pri zadrževalniku Vogršček. Sončni panel je vreden približno 150 evrov in je bil nameščen na višini približno pet metrov. Odgovorna oseba ene od slovenskih agencij je odstopila od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti s poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano