Nepridiprav izpraznil rezervoar tovornjaka

V začetku tedna so bili spet aktivni tatovi goriva, ki na počivališčih čakajo na primerno priložnost, da izpraznijo rezervoarje največkrat tujih tovornjakov. V Istri pa so bili spet na delu tatovi, ki vlamljajo v avtomate z napitki.

V Šempasu so bili spet na delu tatovi goriva. Foto: Pu Murska Sobota
V Šempasu so bili spet na delu tatovi goriva. Foto: Pu Murska Sobota

PRIMORSKA > Včeraj zjutraj so novogoriški policisti dobili prijavo s počivališča hitre ceste v Šempasu. Neznanec je ponoči iz rezervoarja tovornega avtomobila madžarske registracije ukradel približno 400 litrov goriva. Madžarsko družbo je oškodoval za 480 evrov. Ker v podjetju niso dali predloga za pregon, bodo policisti o tem primeru tožilstvo obvestili le s poročilom. Sicer pa voznikom tovornjakov svetujejo, naj imajo pri postankih na počivališčih ali na parkirnih prostorih ob bencinskih servisih vozilo več čas pod nadzorom.

V noči na ponedeljek je v Kopru nepridiprav vlomil v mlekomat in iz njega ukradel predal z denarjem. Neznanci so vlomili tudi v avtomate z napitki v Bertokih, Šalari in na Srminu. Poleg denarja so ukradli tudi nekaj pijače.

Izolski policisti pa ugotavljajo, kdo je iz Polja ukradel tovorno vozilo TAM 75 T5 zelene barve. Tovorno vozilo je staro 35 let in je vredno 2000 evrov. Na njem sta bili neveljavni registrski tablici KP J3-230. SP


Najbolj brano