Nenadoma zavila na nasprotni pas

Včeraj malo po 16. uri je 58–letna voznica avtomobila peljala v koloni vozil iz smeri Dombrave proti Dornberku. Na ravnem odseku ceste je iz neznanega vzroka nenadoma zavila levo na nasprotno smerno vozišče in se zaletela v drugo osebno vozilo, s katerim je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 28–letni voznik.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Voznik se je v nesreči laže poškodoval. Poškodovala se je tudi povzročiteljica prometne nesreče, ki so ji reševalci na kraju nudili prvo pomoč in jo odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi novogoriški gasilci. Policisti bodo voznici zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Trčil v drog javne razsvetljave

Včeraj ob 15.35 uri je 22–letni voznik osebnega avtomobila peljal iz Prvačine proti Volčji Dragi. Pri tem je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal levo preko vozišča. Oplazil je ograjo in trčil v drog javne razsvetljave. Na srečo nihče ni bil poškodovan. Novogoriški policisti so povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano