Nemec s kamperjem v podhod

Včeraj popoldne nemški voznik kamperja ni upošteval prometne signalizacije. Z Ljubljanske ceste v Kopru je zapeljal v podhod in pri izhodu s streho trčil v visečo zaporo, z levim delom pa v prometni znak in semafor, ki ju je obrnilo. Nemškega voznika so policisti kaznovali s plačilnim nalogom.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj popoldne je neznanec vlomil v eno od stanovanjskih hiš v naselju Šebrelje v občini Cerkno. Po prvih ugotovitvah je vlomilec lastniku ukradel denar.

Izginili kovinski profili

Včeraj dopoldne so policisti v Gojačah v občini Ajdovščina imeli opravka s tatvino kovinskih profilov. Neznani storilec je pred kratkim iz lesene barake odvzel 30 kovinskih profilov in s plenom izginil neznano kam. Lastniku je povzročil škodo v višini približno 200 evrov.

Odklenjeni avtomobili vabijo nepridiprave

Včeraj nekaj po 20. uri

so policisti prejeli obvestilo o tatvini manjšega nahrbtnika iz osebnega vozila, ki je bilo parkirano pri pokopališču na Ustjah. Zmikavt je v času krajše odsotnosti oškodovanke iz odklenjenega osebnega avtomobila ukradel nahrbtnik, v katerem je oškodovanka imela poleg denarnice z gotovino tudi bančne kartice, druge osebne dokumente in mobilni telefon.

Izpraznil lopo

Včeraj popoldne so policisti obravnavali vlom v leseno barako v Novi Gorici. Neznani storilec je iz vrtne lope ukradel več orodja in drugih predmetov (motorno žago znamke jonsered 525, samostoječi šotor iz platna znamke brunner, električni vrtalni stroj znamke AEG, ležalnik za kampiranje ...) in s plenom izginil neznano kam. Po prvih ugotovitvah je vrednost ukradenih predmetov približno 1000 evrov.

Irec je ostal brez kolesa

V Izoli je nekdo vlomil v klet in ukradel kolo KTM, vredno 1500 evrov. Oškodovan je državljan Irske.

Tat v koprskem hotelu

Včeraj zvečer je v enem od koprskih hotelov neznani tat iz denarnice uslužbenke ukradel 1450 evrov. Policisti so v bližnjem baru odvzeli prostost osumljenemu mladoletniku, ki prebiva v Kopru, in o tem obvestili njegovega očeta. Del denarja je izročil, za drugi del pa ni hotel povedati, kam ga je skril. Sledi mu kazenska ovadba.

NR


Najbolj brano