• Policisti tako naprošajo vse morebitne oškodovance, ki bi 
katere od  predmetov na fotografijah prepoznali kot svoje, da 
se zglasijo na Policijski postaji Ajdovščina.
  Policisti tako naprošajo vse morebitne oškodovance, ki bi katere od predmetov na fotografijah prepoznali kot svoje, da se zglasijo na Policijski postaji Ajdovščina.
  Foto: Pp Ajdovščina
 • Foto: Pp Ajdovščina

Nekateri ukradeni predmeti še niso našli svojih lastnikov

petek, 19. maj 2017, 13:25

Ajdovski policisti so februarja in marca letos pri 40-letnemu moškemu iz enega od naselij na območju Občine Ajdovščina opravili dve hišni preiskavi, v katerih so zasegli večjo število predmetov, za katere obstaja sum, da so bili ukradeni.

AJDOVŠČINA > Pri preverjanju policijskega arhiva so ugotovili, da so predmeti bili ukradeni v zadnjih letih na območju Ajdovščine. Policisti so že povabili posamezne oškodovance, da opravijo prepoznavo predmetov. Ajdovski policisti so tako do sedaj raziskali že več kot dvajset premoženjskih kaznivih dejanj (vlomne tatvine), vendar še vedno hranijo različne predmete, za katere jim še ni uspelo ugotoviti, kdo so njihovi lastniki.

Policisti tako naprošajo vse morebitne oškodovance, ki bi katere od predmetov na fotografijah prepoznali kot svoje, da se zglasijo na Policijski postaji Ajdovščina (Goriška cesta 16, 5270 Ajdovščina, telefon: (05) 365 72 00, elektronska pošta: pp_ajdovscina.pung@policija.si).

Spletno uredništvo


Povej naprej:

 

Mnenja