Našli voznika, ki je pobegnil po nesreči v Čežarjih

Policisti so včeraj izsledili voznika osebnega avtomobila, ki je 10. junija v Čežarjih trčil v peški na prehodu za pešce in zbežal, ne da bi jima nudil pomoč. Dvaindvajsetletni voznik iz Kopra je vozilo odpeljal v Italijo, da bi prikril sledove nesreče in ga popravil. Pri izsleditvi storilca je pomembno pripomogel poziv javnosti, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Policisti so včeraj izsledili voznika osebnega avtomobila, ki je  
10. junija v Čežarjih trčil v peški na prehodu za pešce in 
zbežal, ne da bi jima nudil pomoč. Foto: Nataša Hlaj
Policisti so včeraj izsledili voznika osebnega avtomobila, ki je 10. junija v Čežarjih trčil v peški na prehodu za pešce in zbežal, ne da bi jima nudil pomoč. Foto: Nataša Hlaj

KOPER > Policisti so tudi s pomočjo informacij, ki jim jih je posredovala javnost, vozilo izsledili, voznika zaslišali, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

Policisti Postaje prometne policije Koper so 10. junija ob 21.16 na regionalni cesti v Čežarjih obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega avtomobila znamke renault scenic, temno sive barve.

Voznik je trčil v 37-letno mamo, ki je po prehodu za pešce hodila s svojo osemletno hčerko, pred njo pa je bil še mož z dvema otrokoma. Mama naj bi v nesreči po podatkih policije utrpela zlom nosu, poškodovana je bila tudi hči. Voznik je, ne da bi jima nudil pomoč, odpeljal naprej.

Prometna nesreča je imela velik odmev v javnosti, Policisti se zahvaljujejo vsem, ki so jim z informacijami pomagali najti pobeglega povzročitelja prometne nesreče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano