Našli ukradenega audija

Ob 22. uri se je 33-letni državljan Srbije pripeljal z namenom izstopa iz Slovenije na mejni prehod Starod z avtomobilom znamke audi Q5. Ugotovljeno je bilo, da je bilo vozilo ukradeno 19. julija letos. Vozilo so zasegli, zoper osumljenega bo podana kazenska ovadba.

Ob 22. uri se je 33-letni državljan Srbije pripeljal z namenom 
izstopa iz Slovenije na mejni prehod Starod z  avtomobilom 
znamke audi Q5. Foto: Pu Koper
Ob 22. uri se je 33-letni državljan Srbije pripeljal z namenom izstopa iz Slovenije na mejni prehod Starod z avtomobilom znamke audi Q5. Foto: Pu Koper

PRIMORSKA > Malo po 15. uri je v Portorožu moški, star približno 30 let, visok 180 centimetrov, izkoristil odsotnost zaposlenega in iz blagajne poslovnega prostora ukradel 85 evrov. Nato je sedel na gorsko kolo rdeče barve in se odpeljal v smeri Lucije.

Vlomilca zalotil v stanovanju

Ob 16. uri je stanovalec v Kopru v svojem stanovanju zalotil vlomilca, starega približno 25 let, visokega približno 180 centimetrov. Oblečen je bil v temno majico ter pisane kratke hlače. Moški, ki je pred tem iz stanovanja vzel nakit in nekaj denarja v skupni vrednosti 2000 evrov, je pobegnil skozi okno.

Vlomil v stanovanje

V času od torka do včeraj zvečer je nekdo vlomil balkonska vrata stanovanja nas območju Kopra ter ukradel denar, zlatnino in ročne ure. S tem je lastnika oškodoval za 1700 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano