Nasilje v družini na Goriškem

Policisti na območju Mestne občine Nova Gorica so obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Da bi zaščitili žrtve nasilja, so policisti 33-letniku izrekli ukrep prepovedi približevanja določeni osebi, kraju ali območju ter o tem obvestili okrožno državno tožilstvo, preiskovalnega sodnika in center za socialno delo. Policisti bodo osumljenca kazensko ovadili.

Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Fotografija je simbolična. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PRIMORSKA > Včeraj dopoldne so policiste obvestili o nedavni tatvini bakrenih odtočnih cevi v Idriji. Neznani storilec je s stanovanjske hiše ukradel bakrene cevi (premera 100 mm) v skupni dolžini približno devet metrov. Lastnikom je povzročil za približno 150 evrov škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo idrijski policisti o zadevi s pisnim poročilom obvestili državno tožilstvo v Novi Gorici.

S kombijem na bok

Včeraj nekaj po 17. uri se je zgodila prometna nesreča na cesti Črni vrh–Col. Povzročil jo je 53–letni voznik kombija. T vozilom vred se je prevrnil na bok. Na srečo se pri tem ni poškodoval. Policisti so v postopku ugotovili, da ni vozil pod vplivom alkohola. Pomoč na kraju prometne nesreče so jim nudili ajdovski gasilci. Policisti so vozniku kombija izdali plačilni nalog.

Preglasna glasba motila sosede pri nočnem počitku

Danes nekaj minut po 3. uri so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru v enem od stanovanjskih blokov Novi Gorici. Hrup je motil sosede pri nočnem počitku. Policisti so 39–letnemu kršitelju izdali plačilni nalog.

Ukradli registrske tablice

Včeraj dopoldne so novogoriške policiste obvestili, da je neznani storilec pred kratkim ukradel prednjo registrsko tablico in del plastike na prednjem odbijaču z osebnega avtomobila znamke citroen C4, ki je bilo parkirano na enem od parkirišč v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano