Nag na sprehod po Kopru

Včeraj, ob 8.35 so koprski policisti prejeli obvestilo, da se od Šalare proti Kopru sprehaja nag moški. Malo kasneje so policisti izsledili 44-letnega domačina in ga predali v nadaljnjo oskrbo zdravstvenemu osebju. Moški je pred svojim dejanjem bival doma, ne gre za bolnika, ki bi ušel iz zdravstvene ustanove.

Včeraj zjutraj so koprski policisti prejeli obvestilo, da se od Šalare proti Kopru sprehaja nag moški. Foto: Nataša Hlaj
Včeraj zjutraj so koprski policisti prejeli obvestilo, da se od Šalare proti Kopru sprehaja nag moški. Foto: Nataša Hlaj

PRIMORSKA > V zbirnem centru na območju Ilirske Bistrice sta se zaradi odpadkov sprla 57-letni zaposleni in 73-letni domačin. Med sporom je domačin zagrozil zaposlenemu z vojaškim bajonetom. Zoper vročekrvneža bodo spisali ovadbo, policisti so mu bajonet zasegli.

Ob 20. uri je 37-letni domačin z osebnim avtomobilom trčil v zapornico parkirnega prostora v Izoli. K sreči ni skupil nobenih poškodb, je pa vozil pod vplivom alkohola, napihal je 0,42 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

NR


Najbolj brano