Nad Koprčana dvakrat z nožem

Včeraj zjutraj ste se v portoroškem lokalu sprla Koprčan in Pirančan, spor pa potem nadaljevala na prostem. Pri tem je Pirančan dvakrat z nožem napadel Koprčana, na koncu pa končal bolj porezan kot on.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PORTOROŽ > Včerajšnje popivanje v enem od portoroških lokalov se je za štiri udeležence končalo bolj slabo. Najprej sta se ob petih zjutraj sprla 27-letni Pirančan in 40-letni Koprčan, spor pa sta nadaljevala na prostem. Tam naj bi se stepla, med pretepom pa naj bi mlajši z nožem napadel starejšega.

Ta naj bi mu nož zbil iz roke, nakar naj bi Pirančan stekel znova v bar in pograbil drugi, kuhinjski nož. Z njim sta se nato prerivala, tako da sta oba končala rahlo krvava.

Koprčan je bil porezan po čelu, Pirančan pa po glavi in trebuhu. Pirančana bodo policisti ovadili zaradi nasilništva, Koprčana pa zaradi povzročitev hude telesne poškodbe.

Kot da to ne bi bilo dovolj, sta po končanem pretepu policistom začela pametovati še pijana Izolan in Koprčan. Eden je celo odrival policista. Oba sta končala vklenjena v lisicah, oba bosta dobila položnici za plačilo kazni, Izolan pa je za povrh še prespal v celici na policijski postaji. DC


Najbolj brano