Na štajerski avtocesti nesreča s smrtnim izidom

Na štajerski avtocesti med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico se je pri kraju Vrhole v smeri proti Mariboru malo pred 19. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik tovornjaka. Na kraj so takoj prispeli delavci Darsa, reševalci, gasilci in policisti, povzročitelj nesreče pa je avto pustil na kraju nesreče in pobegnil peš.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

MARIBOR > Na poti na kraj prometne nesreče je dežurna preiskovalna sodnica mariborskega okrožnega sodišča, ki bo vodila ogled kraja prometne nesreče, delavci Darsa pa so avtocesto proti Mariboru zaprli in uredili obvoz.

Voznik tovornega vozila madžarskih registrskih tablic je po prvih podatkih zaradi okvare obstal na odstavnem pasu avtoceste. Vanj je trčil voznik osebnega avtomobila, ki je po dogodku s svojega vozila snel registrski tablici in peš pobegnil.

Kot so pozneje sporočili iz Policijske uprave Maribor, so njihovi murskosoboški kolegi že izsledili, prijeli in pridržali domnevnega povzročitelja prometne nesreče in ga bodo predali mariborskim policistom.

STA


Najbolj brano