Na srečo se nihče ni poškodoval

Včeraj ob 8.17 je bila policija obveščena o prometni nesreči pri Postaji, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, osebno in tovorno.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Po sedaj zbranih podatkih je 33-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz smeri naselja Postaja proti Čepovanu in v desnem nepreglednem ovinku pri srečevanju s tovornim vozilom ni ustavil avtomobila ter tako omogočil varnega srečanja med vozili. Voznik osebnega vozila je trčil v tovorno vozilo, ki ga je 38-letni voznik tovornega vozila predhodno zaustavil. Na srečo se nihče od udeležencev ni poškodoval. Policisti so 33-letnemu povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča v Novi Gorici

Včeraj, nekaj po 14. uri, je bila policija obveščena o prometni nesreči z materialno škodo v Novi Gorici, v kateri sta bila udeležena 51-letni voznik in 20-letna voznica avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je do omenjene prometne nesreče prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom s strani 51-letnega voznika avtomobila. Zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa so policisti povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča v Dornberku

Včeraj okoli 18. ure je bila policija obveščena o prometni nesreči z materialno škodo, ki se je zgodila v Dornberku, v kateri sta bila udeležena 57-letni voznik tovornega in 81-letni voznik avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je do omenjene prometne nesreče prišlo zaradi nepravilne premika z vozilom 57-letnega voznika tovornega avtomobila, ki je pri vzvratni vožnji trčil v osebno vozilo. Policisti so povzročitelju prometne nesreče zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano