Na prehodu za pešce zbila pešakinjo

Včeraj okrog 14.40 je 36-letna domačinka z avtomobilom vozila po Volaričevi ulici v Postojni in v križišču zavijala desno na stransko cesto. Pri tem je s prednjim levim delom vozila na prehodu za pešce zadela 84-letno pešakinjo iz okolice Ilirske Bistrice. Pešakinja se je huje poškodovala (zlom noge), odpeljali so jo v ljubljanski klinični center. Povzročiteljici sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična. Foto: Ilona Dolenc
Fotografija je simbolična. Foto: Ilona Dolenc

PRIMORSKA > V Pradah je nekdo vlomil v klet, od koder je odnesel štiri motorne žage, dve kotni brusilki, vrtalni stroj in tri inox sode. Lastnik je oškodovan za 2000 evrov.

Popoldan so policisti v Žusterni ustavili voznika osebnega avtomobila, ki ima veljaven ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

V Izoli je nekdo vlomil v stanovanje in ukradel zlat prstan.

Malo pred 23. uro so policisti pri Ilirski Bistrici ustavili 37-letnega Hrvata, voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,00 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, hitri test pa je pokazal, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog. Odredili so mu še strokovni pregled v bistriškem zdravstvenem domu. Odklonil je odvzem krvi, zato so ga pridržali. Sledi mu obdolžilni predlog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano