Na drugo stran in v kombi

Torkovo trčenje pod Mrzlekom se je za oba voznika končalo z lažjimi poškodbami. Kljub temu so ju odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

 Voznica, ki je povzročila nesrečo pri Mrzleku, je bila k sreči v 
avtu sama.  Foto: Ge Nova Gorica
Voznica, ki je povzročila nesrečo pri Mrzleku, je bila k sreči v avtu sama.  Foto: Ge Nova Gorica

SEVERNA PRIMORSKA > V torek okoli 16. ure sta pri Solkanu, pod Mrzlekom, čelno trčili vozili. Kot so ugotovili policisti, je 62–letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Solkana proti naselju Plave. V desnem ostrem nepreglednem ovinku jo je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na levo v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljal 20-letni voznik kombija, državljan Velike Britanije. Ta je s sprednjim delom kombija trčil v desni bok avta. V prometni nesreči sta oba voznika utrpela lažje poškodbe. Reševalci so ju oskrbeli in nato odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Policisti so voznici avta izdali plačilni nalog.

Slabe pol ure kasneje je 23–letna voznica avta vozila iz Tolmina proti vasi Dolje. Na ravnem delu ceste jo je zaradi neznane razlite tekočine zaneslo v desni zid, nato pa je vozilo obrnilo pravokotno na vozišče. Avto je nato trčil v drugi avto, s katerim se je iz nasprotne smeri pripeljal 22–letni voznik. Na srečo se v nesreči ni poškodoval nihče.

Okoli 14. 30 pa je voznica avta peljala iz Sela proti Ajdovščini in na izvozu s hitre ceste zaradi neprilagojene hitrosti trčila v odbojno ograjo. Prislužila si je plačilni nalog. SK


Najbolj brano