Na Hrvaškem ob meji s Slovenijo iščejo mater in otroka

Hrvaški policisti, gorski reševalci, ribiči in lovci od ponedeljka na območju Međimurske županije iščejo 29-letno Ivano Fogadić in njenega petletnega sina. Iskanje poteka tudi ob reki Dravi na meji s Slovenijo. Fogadićeva je na Facebooku objavila poslovilno pismo, v katerem nakazuje, da bo storila samomor in življenje vzela tudi svojemu otroku.

 Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

ZAGREB > Signal z mobitela Ivane Fogadić so zaznali danes pri naselju Orehovica, nakar se je reševalna akcija usmerila na jugovzhod Međimurske županije, so poročali lokalni mediji.

Policija je objavila, da je Fogadićeva z otrokom od doma v Totovcu pri Čakovcu odšla v noči na ponedeljek. Odpeljala se je neznano kam v sivomodri opel astri registracije ČK 783 GC. V ponedeljek so jo iskali ob levem bregu Drave na meji s Slovenijo.

Fogadićeva je na spletu napisala, da so na njeno odločitev vplivali slabi odnosi s soprogom, pri čemer je omenjala družinsko nasilje in alkoholizem. Iz njenega poslovilnega pisma je moč sklepati, da bo v smrt povedla tudi sina.

Soprog in oče pogrešanih Valentin Fogadić tudi sodeluje pri iskanju članov svoje družine. Povedal je, da ne ve, zakaj ga je soproga zapustila, saj naj bi bilo pred njenim odhodom “vse običajno” in “ni kazala, da bo kaj takega storila”, je poročal spletni portal emeđimurje.hr.

STA


Najbolj brano