Motoristi so se poškodovali

Danes so se na Primorskem zgodile tri prometne nesreče, v katerih so bili udeleženi vozniki motornih koles.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Nekaj pred 18. uro je na regionalni cesti Postojna-Hruševje padel motorist. Posredovali so gasilci PGD Postojna, ki so mesto nesreče zavarovali ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri oskrbi in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila.

Malo pred 17. uro se je na regionalni cesti Podbrdo-Most na Soči pri padcu poškodoval motorist. Odpeljali so ga v tolminski zdravstveni dom. Na kraju so posredovali tudi gasilci PGD Tolmin.

Nekaj po 13. uri pa je na regionalni cesti Kobarid-Tolmin motoristka zapeljala s ceste in se poškodovala. Zaradi suma, da si je poškodovala hrbtenico, so jo v šempetersko bolnišnico odpeljali reševalci NMP Tolmin. Na kraju dogodka so posredovali tudi gasilci PGD Kobarid in policija.

Kolesarka je padla in se poškodovala

Danes malo pred 15. uro je v Koprivi padla kolesarka in se poškodovala. Posredovali so gasilci ZGRS Sežana, ki so nudili pomoč ekipi NMP Sežana pri oskrbi in prenosu poškodovanke do reševalnega vozila.

Avto je ušel v dolino

Včeraj zvečer je v bližini Dolje avto zaradi okvare ušel v dolino in tam obtičal. Gasilci PGD Tolmin so potegnili avto na cesto in sanirali izlite tekočine.

NR


Najbolj brano