Motorista sta se laže poškodovala

Včeraj ob 18.32 je bila policija obveščena o prometni nesreči izven naselja Tolmin, v kateri sta se voznik koles z motorjem in voznik motornega kolesa lažje poškodovala. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prometno nesrečo povzročil 58-letni voznik neregistriranega kolesa z motorjem, ki je vozil iz smeri Tolmina proti krožnemu križišču Peršeti.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ugotovljeno je bilo, da se je za njim v tem času pripeljal 33-letni voznik kolesa z motorjem, ki je na ravnem delu ceste začel prehitevati omenjenega 58-letnega voznika v trenutku, ko je le ta zavil v levo, ne da bi se pred tem prepričal, da to lahko varno stori. 58-letni voznik je pri tem trčil 33-letnega motorista, ki je vozil vzporedno. Po trčenju sta oba voznika padla po vozišču in se poškodovala. Poleg policistov so bili na kraju prometne nesreče tudi tolminski gasilci in reševalci NMP ZD Tolmin, ki so lažje poškodovanima voznikoma nudili prvo pomoč in ju nato prepeljali v šempetrsko bolnišnico na nadaljnje zdravljenje. Prometni policisti so 58-letnemu povzročitelju prometne nesreče zaradi več kršitev prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Ukradli računalnik in telefona

Danes dopoldne so policiste obvestili o tatvino tabličnega računalnika in dveh mobilnih telefonov (vsak mobilni telefon je vreden 189 evrov) v eni od trgovin večjega nakupovalnega centra v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je do kraje prišlo že prejšnjega dne, 13. septembra popoldne. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja

Včeraj pozno zvečer so policisti na lokalni cesti Kamno-Ladra ustavili 26-letnega voznika avtomobila in v postopku ugotovili, da ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu vozilo zasegli. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Ukradli moško gorsko kolo

Včeraj je bila policija obveščena o tatvini moškega gorskega kolesa v Novi Gorici, zelene barve, znamke torpado. Po dosedanjih ugotovitvah je do omenjenega kaznivega dejanja prišlo včeraj v zgodnjih popoldanskih urah. S tem protipravnim ravnanjem je nepridiprav lastniku povzročil za približno 200 evrov škode. Novogoriško policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano