Motorist zaradi prekratke razdalje trčil v drugega motorista

Včeraj okrog 18. ure je pri Planini (“planinski ridi”) padla motoristka. Policisti so ugotovili, da je 51-letni voznik motornega kolesa zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnji del motornega kolesa, ki ga je vozil 22-letni motorist. Njegova prav tako 22-letna sopotnica se je v nesreči huje poškodovala (zlom goleni). Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V soboto ob 3.28 so policisti v Portorožu ustavili voznico kolesa z motorjem znamke piaggio iz Pirana. Ugotovili so, da ne poseduje vozniškega dovoljenja. Motor ji je dal v upravljanje njen partner iz Izole, kljub temu, da je vedel, da nima vozniškega dovoljenja. Voznici sledi obdolžilni predlog, lastniku kolesa z motorjem pa plačilni nalog.

Vozila pijana in trčila

46-letna voznica osebnega avtomobila iz Lucije je v soboto trčila v drugo vozilo. Opravljen preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 0,64 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi ji obdolžilni predlog.

Nahrbtnik je našla, a brez denarja

Kranjčanki je nekdo na izolski plaži ukradel nahrbtnik, v katerem je imela nekaj denarja, telefon, sončna očala in druge predmete, v skupni vrednosti 300 evrov. Nahrbtnik je kasneje našla, brez denarja.

Iz vozila ukradli potovalki

V Ankaranu je nekdo vlomil v parkirano vozilo in iz njega ukradel dve potovalki z oblačili, mobilnim telefonom samsung wave in digitalnim fotoaparatom znamke canon. Lastnik je oškodovan za 400 evrov.

Iz hotelskih sob ukradli telefone, ipode, fotoaparat in denar

V enem od piranskih hotelov je nekdo iz sob ukradel tri telefone in tri ipode, fotoaparat in 50 evrov. Mladi Belgijci so oškodovani skupaj za 880 evrov.

Na motorju brez pravega dovoljenja

Ob 21.28 so policisti med Divačo in Sežano ustavili 24-letnega Divačana, ki je vozil motorno kolo, vendar ne poseduje veljavne kategorije za vožnjo takega tipa vozil, prav tako vozilo ni registrirano. Motor so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Vozila brez vozniškega dovoljenja, eden tudi pijan

Ob 22. uri so imeli policisti na počivališču Risnik v postopku 27-letnega Ljubljančana, ki je vozil osebni avto brez vozniškega dovoljenja. Alkotest je pokazal 0,80 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Avto so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 23.35 so policisti zasegli vozilo še v Markovščini, kjer je prav tako voznik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Razgrajal v lokalu in žalil goste

V nedeljo ob 3.50 so policisti posredovali v enem od portoroških lokalov, kjer je razgrajal pijan Italijan. Varnostniki so ga odstranili iz lokala, ker je žalil goste in razgrajal. Ob prihodu policistov je še vedno brcal in kričal na navzoče in nato še na policiste. Kljub ukazom s kršitvami ni prenehal, zato so mu odredili pridržanje. Izdali so mu plačilni nalog.

Na počivališču vlomili v avtodom

Nekdo je državljanom Avstrije na počivališču Ravne vlomil v avtodom. Ukradli so jim nahrbtnik z bančnimi karticami, dokumenti in dva fotoaparata znamke nikon, v skupni vrednosti 2100 evrov. Kasneje so v bližini našli ukradene predmete, razen štirih bančnih kartic in 50 evrov gotovine.

Nesel smeti ter ostal brez telefona in denarja

V Piranu je nekdo domačinu, medtem ko je nesel smeti, iz vozila ukradel moško torbico, v kateri je imel 250 evrov gotovine, mobilni telefon Samsung Galaxy S7, mobitel znamke Samsung in nekaj drugih predmetov. Oškodovan je za 1000 evrov.

Tatovi na plaži

Na plaži v Ankaranu je nekdo državljanki Italije ukradel torbico z dokumenti in 150 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano